Showcase Zodiac Records

Fabiansky canta piesa Funerariul unei iele

Yo wazzup Bro,

Ce mai invarti? Daca nu stiai, acum sti ca in data de 12.12.2020 impreuna cu fratii mei AC1D si akaONCE20 am avut deosebita onoare sa fim prezenti la Showcase Zodiac Records si sa cantam LIVE compoziti proprii. Eu am ales sa interpretez piesele “$UP3RST4R” , “M1S1UNEA” , “Lordul cartierului” si “Funerariul unei iele” iar akaONCE20 piesa Banii. Toate cele 4 piese pe care le-am cantat sunt compozitii originale de pe albumul meu muzical de debut “SPIRITUAL GANGSTER” care va fi lansat anul acesta.

Din cele 10 piese de pe album, am ales sa le cant pe acestea 4 nu pentru ca imi plac mai mult decat celelalte ci pentru ca sunt diferite una de cealalta si in fiecare dintre piese prezint mesajul printr-un stil diferit. Iti spun tie ca si cum mi-as spune mie ca mai e putin si albumul “SPIRITUAL GANGSTER” o sa fie disponibil pe platformele online si in format fizic si crede-ma ca e super cool. Cum altfel sa fie?!

Vreau sa facem si un concert LIVE de lansare bineinteles respectand masurile in vigoare in ce priveste distantarea sociala si virusul pacii, dar despre asta mai vorbim noi…

Aici sunt linkurile de la fiecare piesa Live. Daca tot intri pe www.youtube.com/zodiacrecords apasa Like, Share si Subscribe ca sa primesti primul toate notificarile. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine! Ai grija de tine.

👆poze de la showcase – daca click sa le vezi!☝️

Vizioneaza videoclipul LIVE al piesei $UP3RST4R

Vizioneaza videoclipul LIVE al piesei M1S1UNEA

Vizioneaza videoclipul LIVE al piesei Banii

Vizioneaza videoclipul LIVE al piesei Lordul cartierului

Vizioneaza videoclipul LIVE al piesei Funerariul unei iele