MAMA – Fabiansky

Piesa Mama

  • Versuri: Fabiansky
  • Beat: Hedybeats
  • Productie/inregistrare/master: Haruto
  • Video: Narcis Speed

Eram intr-o noapte spre dimineata (ca de obicei) la studio Zodiac Records cu tovarasul AC1D si ascultam beaturi online pe www.beatstars.com. Cand am auzit beatul de la hedybeats (care se numea “Parties”) prima mea reactie a fost sa scriu o piesa intitulata Mama, dupa aceeaPiesa Mama am compuso cu gandul la mama mea ca si o simpla recunostinta pentru tot ce a facut pentru mine.

In timp ce scriam versurile rememoram intamplari si situatii, cred ca am ajuns la 6 pagini de text din care am inceput sa selectez si sa aranjez pe beat. Aveam scrise amintiri de la varsta de 6 ani cand am cazut de pe garaj si parintii m-au dus de urgenta la Spitalul de copii “Louis Turcanu” din Timisoara dar si sub anestezie eu eram dezamagit de mine insumi ca le-am facut una ca asta parintilor mei. Aveam scrisa si o intampla din Scoala Generala nr. 21 cand dupa o bataie cu alti colegi dintr-o alta clasa (ceva clasic acelor vremuri) am venit acasa cu ochiul vanat si umflat… Sa nu mai iti spun si despre accidentele si despre experientele out of body prin care am trecut si cu care mi-am speriat parintii de atatea.

Mama mea a crezut in mine atata timp, incat sunt si impresionat si umilit sa constientizez lucrul acesta. In zilele in care am lucrat la piesa “Mama” am realizat tot mai limpede importanta mamei in viata unui om. Inca de cand eram copil eram dependent de mama mea ani la rand, eram un copil efectiv neajutorat care nu stia sa vorbeasca, sa mearga, sa manance, sa se spele si mama mea a avut rabdare si bunatate zile, saptamani, luni si ani la rand, pentru mine asta e adevarata dragoste neconditionata.

Acum dupa ce am facut piesa “Mama” o apreciez, stimez, respect si iubesc mai mult pe mama mea si ma bucur de faptul ca mi-a venit mintea la cap si prin aceasta piesa am reusit sa trec de inca un checkpoint in viata asta, acela de a-mi intelege si aprecia cu adevarat mama.

Aici sunt cateva poze de la sesiunile de productie ale piesei “Mama” impreuna cu AC1D si Haruto de la Haruto Music la studioul Zodiac Records din Timisoara.vFilmarile videoclipului s-au desfasurat in aproximativ 2 ore si daca videoclipul a iesit super cool, o mare parte din vina o are Narcis Speed de la TFS (Timisoara Film Society)

Respect MAMA!