IKIGAI 2

Da, ai citit bine! Am lansat videoclipul piesei IKIGAI 2 in colaborare cu PREZI13. IKIGAI este un termen in cultura japoneaza care insumeaza scopul, motivatia, valoarea existentei umane. Atunci cand un om traieste aliniat cu scopul lui suprem se spune ca isi traieste IKIGAI-ul. Fiecare om isi are propria calatorie de parcurs, si aceasta calatorie incepe in general cu un prim pas facut prin credinta in necunoscut, o dorinta de schimbare si o incredere in procesul devenirii. Majoritatea oamenilor se schimba de nevoie, nu de bunavoie iar acest lucru este de cele mai multe ori inteles gresit. Cum ar fi faptul ca atunci cand lucrurile nu mai merg bine, cineva apropiat moare sau se imbolnaveste omul neatent se grabeste sa puna etichete superficiale si sa ii pasese responsabilitatea lui “Dumnezeu” cand defapt adevarul este altul.

Adevarul cel mai trecut cu vedere este acesta: Viata merge inainte si evolueaza in diferite forme si spatii. Nimic altceva din tot ce se petrece sub SOARE nu se apropie ca si importanta de acest fenomen numit VIATA. Atunci cand evolutia apare in ecuatie, schimbarea e de obicei mesagerul pe care aceasta il trimite la usa ta. Schimbarea bate la usa fiecarui om in fiecare zi, in fiecare clipa si daca tu nu ii deschizi urmeaza sa vina avalansa evolutiei care de obicei distruge si zguduie tot pe unde trece, pentru ca o lege a naturii este ca ceva vechi trebuie sa moara pentru ca ceva nou sa se nasca. Mesajul piesei IKIGAI 2 vorbeste despre calatoria in spirala evolutionara pe care am facut-o avand o accelerare mare in ultimul an cand printre alte evenimente importante, tatal meu a decedat si am intrerupt legatura cu familia mea biologica. Dumnezeu sa il ierte si sa ii odihneasca spiritul in pace!

Sunt incantat de cum a iesit piesa si videoclipul! Ii multumesc lui PREZI13 pentru invitatia de a colabora, lui Haruto in the mix pentru sesiunile de recording si lui Narcis Speed pentru filmare. Pe tine draga prieten te invit sa asculti piesa IKIGAI 2 si sa imi spui parerea ta sincera intr-un comentariu/mesaj. Aminteste-ti sa ramai in viata inainte sa faci orice altceva, nimic nu e mai important ca asta.

Fabiansky prietenul tau cel mai bun pe care nu l-ai avut pana acum!