Constiinta lui Hristos

Unul dintre aspectele care imi place cel mai mult la piesele mele este ca le tot ascult si de fiecare data imi suna atat de recente si de intense incat nici nu trebuie sa inchid ochii ca sa retraiesc emotiile din momentele acelea cand le-am experimentat fie de acum 7, 9 sau 11 ani cand au fost compuse si inregistrate primele piese in diferite studiouri, cu diferiti producatori sau colegi artisti fiecare la un anumit nivel de progres in calatoria personala.

https://www.reverbnation.com/fabianskytm/songs

De exemplu daca asculti piesele “Franjuri de iubire” , “E vara” , “UrmatoarEA” toate 3 piese sunt inregistrate intentionat LIVE ca sa inregistreze/imortalizeze energia de atunci a unui spirit confuz si ranit care isi cauta o alinare, o lumina, o speranta dar mai important care nu isi ascunde starea de vulnerabilitate in fata lumii care l-a ranit paradoxal tot prin faptul ca el a iubit-o intr-un mod naiv. Sunt sigur si inca cred ca tot ce am facut eu inca de atunci ,sa suferi atat de intens si de neinteles dar totusi sa nu te rusinezi si sa te ascunzi in intuneric ba chiar in schimb sa iesi in fata tuturor asa cum esti si sa comunici experienta sperand ca poate cineva la un moment dat sa nu repete greseala ta si el/ea, este o dovada de curaj, empatie si dragoste pentru oameni si divinitatea din ei. Daca e si altceva… desigur ca poate fi pentru ca suntem oameni cu perceptii diferite, dar asta a fost intentia mea si actiunea fost directionata in acest scop. Acela de a comunica intr-un mod nobil, artistic si creativ un mesaj cosmic, universal valabil de importanta karmica in elevarea constiintei colective prin vindecarea traumelor mentale si spirituale individuale pe care le-am dobandit prin experiente mai mult sau mai putin similare cauzate de convietuirea in medii cu oameni la randul lor si ei raniti si inconstienti.

https://www.reverbnation.com/fabianskytm/songs

Inca de cand am compus primele piese am dorit ca mesajul, interpretarea, productia, linia melodica toate impreuna sa fie in armonie si sa spuna intr-un mod artistic si muzical povestea unui spirit care nu neaga ca a fost in intuneric ci mai degraba face tot ce poate ca sa iasa de acolo de unde e si sa mearga inainte “Spre o alta stea” sa isi indeplineasca “M1S1UNEA”.

https://www.reverbnation.com/fabianskytm/songs

Daca ar sa fie mai mult decat o frumoasa poveste bisericeasca sarbatorile acestea care il au ca figura centrala pe Isus din Nazareth m-au invatat intr-un mod simbolic ca in viata aceasta de cele mai multe ori o situatie nu e ceea ce pare, ca de cele mai multe ori cei din jur chiar daca sunt mai numerosi sunt intr-o eroare grava de perceptie si ca tot timpul din fiecare experienta exista o invatatura de asimilat si o cale de a renaste/invia spre un mai bine. Hristos a inviat!

Fabiansky, prietenul tau cel mai bun pe care nu l-ai avut pana acum

https://www.reverbnation.com/fabianskytm/songs